ZAŠTITA I NJEGA ZA KAMEN I KERAMIKU – UNUTARNJI I VANJSKI PROSTORI

Podovi stvaraju prostornu atmosferu u kućanstvu! Našim proizvodima možete učinkovito očistiti, zaštititi i održavati unutarnje podne površine.

Snažno protiv svih vremenskih uvjeta! Zaustavite alge, zelene naslage i nečistoću u vrtu i dvorištu Mellerud specijalnim sredstvima za sve vrste podova.

 • Uz Mellerud specijalni čistač bez puno muke odstranite naslage masti, ulja i tvrdokornu prljavštinu. Mellerud čistač također odstranjuje stare naslage voska i politure sa keramike, finog kamena, prirodnog kamena, PVC-a i metala. Idealan je za čišćenje podova, prozorskih klupica, kuhinja i uredskog namještaja.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje fuga učinkovito čisti fuge zidnih i podnih pločica. Odstranjuje masne naslage, tragove ulja i skorenih ostataka od kuhanja.
  48,00 kn
 • Mellerud odstranjivač cementne prljavštine brzo i bez problema uklanja cementne naslage i prljavštinu. Automatski čisti pločice, terakota pločice i prirodni kamen kao što su granit, škriljevac i kvarcit.
  48,00 kn
 • Mellerud sredstvo za impregnaciju mramora i prirodnog kamena štiti od prodora uljnih i masnih zaprljanja. Naslage kamenca i vlage daju se lakše ukloniti.
  129,00 kn
 • Sredstvo za čišćenje uklanja tvrdokornu prljavštinu, ostatke masnoće, građevinske prljavštine, ulja, čađe i još mnogo toga. Pogodno je za korištenje na mramoru, granitu, betonskim pločama, PVC-u i drugim materijalima.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje mramora s prirodnim karnauba voskom, čisti i osvježava sve prirodne i umjetne kamene površine. Pogodno je za sve mramorne površine kao što su podovi, stepenice, prozorske klupice. Ne čini pod glatkim.
  59,00 kn
 • Mellerud odstranjivač cementnih mrlja na mramoru uklanja naslage cementa sa pločica i kamena koje ne podnose proizvode koji sadrže kiseline. Ne sadrži kiselinu i lako otklanja cementni film. Otklanja ostatke cementa, naslage vapna i prljavštinu sa prirodnih i umjetnih vrsta kamena poput mramora, carrara, travertina, jura, granita i teraca.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje i održavanje granitnih površina je specijalno sredstvo za čišćenje i njegu svih granitnih površina u kuhinji i kupaonici, te u dnevnim boravcima i poslovnim prostorima.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za održavanje podnih pločica čisti i njeguje glazirane i neglazirane podne pločice poput keramike, klinker pločica, glinenih pločica i prirodnog kamena poput granita. Ovo sredstvo za čišćenje pogodno je i za PVC podove. Stvara zaštitni sloj, osvježava boje i sjaji samo od sebe.
  49,00 kn
 • Mellerud ulje za klinker pločice i keramiku učinkovito štiti od prljavštine i osvježava boje. Upotrebljava se za neglazirane keramičke pločice i betonske ploče. Ne ostavlja sjaj i naglašava prirodnost površina za čišćenje. Može se upotrebljavati na unutranjim i vanjskim prostorima.
  49,00 kn
 • Brzo i temeljito uklanja raspadanja, zidnu salitru, zidne gljivice i tvrdokornu prljavštinu tvrde opeke, cigle, ploče s prorezima, keramičkih pločica s otvorenim porama i svih drugih površina otpornih na kiselinu.
  56,00 kn
 • Za sve tvrde i upijajuće površine od prirodnog i umjetnog kamena kao npr. mramor, teraco, klinker, škriljevac, cigla, neglazirane i glinenen keramičke pločice...
  78,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje pločica s lakoćom uklanja naslage kamenca, tvrdokornu prljavštinu i cementne naslage sa pločica, porculanskih pločica i kamena poput granita, škriljevca, kvarcita i porfira.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za uklanjanje mrlja od hrđe učinkovito uklanja naslage hrđe i drugih metalnih oksida sa pločica i kamena na unutarnjim i vanjskim prostorima. Proizvod ne sadrži kiseline, te se može koristiti na površinama od prirodnog kamena poput mramora, granita, škriljevca, vapnenca i pješčenjaka.
  89,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje nadgrobnih spomenika temeljito i bez problema uklanja prljavštine, zelene naslage, ostatke lišća i ptičji izmet sa nadgrobnih spomenika. Pogodno je za površine od prirodnog i umjetnog kamena kao što su granit, mramor, škriljevac, pješčenjak i ljušturni vapnenac, a može se koristiti i za čišćenje drva. Ne sadrži kiseline i klor.
  48,00 kn
 • Uz Mellerud sredstvo za čišćenje parketa vaši će podovi uvijek blistati i biti besprijekorno čisti. Čisti i njeguje sve parketne i drvene podove. Osvježava i ne čini pod glatkim. Osigurava blistavu površinu bez naknadnog laštenja. Za laminatne površine koristite Mellerud sredstvo za čišćenje i održavanje laminata.
  59,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje PVC površina bez problema otklanja tvrdokornu prljavštinu, ostatke ulja i masnoće na svim vrstama plastičnih podova, PVC-u i gumi.
  49,00 kn
 • Odstranjuje alge bez muke. MELLERUD sredstvo za uklanjanje algi i zelenih naslaga odstranjuje automatski alge i zelene naslage sa kamenih, drvenih, staklenih, betonskih i keramičkih površina. Dugoročna zaštita od ponovnog nastajanja algi i zelenih naslaga.
  49,00 kn

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Blagajna