ZAŠTITITE SEBE I SVOJU OBITELJ OD PLIJESNI

Plijesan u kući neželjeni je problem svih!

Mellerud sredstva protiv plijesni na bazi klora ili ona bez klora vaše su rješenje za uklanjanje, otkrivanje i prevenciju plijesni u dnevnim, spavaćim i dječjim sobama te u sanitarnim prostorima.

  • Mellerud odstranjivač plijesni bez klora je aktivno sredstvo na bazi aktivnog kisika. Ne sadrži klor i neutralnog je mirisa. Uklanja plijesan, nakupine gljivica, alge, mahovinu, mrlje od vlage i bakterije. Osobito se preporučuje za dnvene, spavaće i dječje sobe. Ima dezinfekcijski učinak i djeluje u trenu.
    59,70 kn
  • Ovdje nema mjesta za plijesan. Zaštitni i protiv gljivica preventivni dodatak za disperzivne boje, ljepilo za tapete, žbuku i ostale materijale za renoviranje, koji se razrjeđuju vodom. Sprječava nastajanje plijesni. Za bojenje zidova i pri zidanju i fugiranju.
    39,00 kn
  • I plijesan je odstranjen. Trenutačno djelovanje na svim površinama koje se mogu prati u sanitarnom prostoru, sauni i bazenu. Odstranjuje plijesan, alge, gljivice i bakterije sa pločica, fuga, stropova, zidina i plastike. Intenzivna dezinfekcija i preventiva putem tvari na bazi klora.
    59,00 kn

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Blagajna