ČISTOĆA U SANITARNOM PROSTORU NAJVEĆA JE OBVEZA KUĆANSTVA

Započnite dan čisto i s dobrim osjećajem!

Kupaonica je mjesto gdje dani počinju i završavaju. Klice, bakterije i prljavština ovdje su jednostavno nepoželjne. Minerali u vodi i visoka vlažnost zraka utječu da se brzo stvara kamenac i druge naslage u prostoru. Našim specijalnim sredstvima za čišćenje jednostavno ćete i bez muke ukloniti sve bakterije, kamenac i druge naslage.

 • Mellerud sredstvo za čišćenje kupaonice i sanitarija djeluje automatski. Brzo i djelotvorno uklanja tvrdokorne mrlje kamenca i vode, ostake sapuna i hrđu sa svih površina koje su otporne na kiselinu. Idealno je za korištenje u sanitarnim područjima na pločicama, umivaonicima, kadama i tuš kabinama. Učinkovito uklanja naslage i sprječava prijanjanje...
  58,00 kn
 • Mellerud odstranjivač kamenca i urina osigurava visoku djelotvornost i automatski uklanja naslage kamenca, urina, ostatke sapuna i hrđu.
  49,00 kn
 • Uz Mellerud sredstvo za čišćenje tuš kabina, Vaše će tuš kabine biti uvijek bezprijekorno čiste. Odstranjuje i sprječava naslage kamenca. Odstranjuje ostatke sapuna i štiti pločice s povećanim inovativnim efektom odbijanja vode. Idealan je za čišćenje svih vrsta tuš kabina.
  48,00 kn
 • Pomaže brzo i efikasno. Struktura u obliku gela potpomaže raspodjelu u začepljenim odvodnim cijevima. MELLERUD aktivni gel za čišćenje cijevi rastvara brzo i efikasno ostatke hrane, mast i kosu. Pri uporabi ne razvija toplotu, te je primjenljiv i za plastične cijevi. Redovita uporaba sprječava nastajanje neugodnih mirisa.
  36,50 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje fuga učinkovito čisti fuge zidnih i podnih pločica. Odstranjuje masne naslage, tragove ulja i skorenih ostataka od kuhanja.
  48,00 kn
 • Za potpunu čistoću. MELLERUD odstranjivač silikona potpuno uklanja svježi i stvrdnuti silikon na površinama od keramike, emajla, akrila, drva, stakla i porculana. Primjenjiv u interijeru i eksterijeru. Pogodan za kupaonske kade, tuš kade, umivaonike, prozore, ogledala itd. Dobro prijanja zahvaljujući formuli gela.
  68,00 kn
 • Specijalista protiv kamenca i rđe. MELLERUD sredstvo za rastvaranje kamenca i rđe odstranjuje jednostavno i temeljito tvrdokorne naslage kamenca, rđe, okorjeli sapun i rubove prljavštine sa mješalica za vodu od kroma, umivaonika, sudopera, kupaonskih kada, tuš kada i nužnika.
  39,00 kn
 • Specijalni čistač. Čisti temeljito i stvara higijensku zaštitu.
  77,00 kn
 • Uklanja i čisti naslage masti, kamenca, kao i nataložene ostatke i opći prljavštinu u perilicama. Također učinkovit kod čišćenja neugodnih naslaga u raspršivačima deterdženta. Omogućuje higijensko čišćenje uređaja i neutralizaciju neugodnih mirisa.
  48,00 kn

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Blagajna