SJAJ U SVAKOM KUTKU

Različiti materijali, podne obloge i uređaji – postoje višestruki izazovi pri čišćenju kuće i stanova. Ukoliko pri ruci imate samo univerzalno sredstvo za čišćenje, veoma brzo ćete osjetiti ograničenja.

Zahvaljujući Mellerud specijalnim sredstvima za čišćenje možete brzo i temeljito očistiti kuću i električne uređaje, uštedjeti vrijeme i veoma brzo postići ugodnu atmosferu.

 • Uz sredstvo za čišćenje kuhinja, vaša će kuhinja uvijek besprijekorno blistati. Učinkovito uklanja naslage od masnoće i tvrdokorne zagorene ostatke od kuhanja. Idealno je za čišćenje kuhinjskih elemenata, stolova i stolica, štednjaka i napa i još mnogo toga. Pogodno je i za čišćenje nehrđajućeg čelika
  39,00 kn
 • Mellerud odstranjivač mrlja brzo i učinkovito otklanja mrlje na tekstilnim površinama. Idealno je otklanjanje mrlja na tepisima, na završecima tepiha, auto presvlakama i auto tepisima. Prirodne visokoučinkovite komponente istovremeno otklanjaju neugodne mirise.
  58,00 kn
 • Uz Mellerud sredstvo za čišćenje parketa vaši će podovi uvijek blistati i biti besprijekorno čisti. Čisti i njeguje sve parketne i drvene podove. Osvježava i ne čini pod glatkim. Osigurava blistavu površinu bez naknadnog laštenja. Za laminatne površine koristite Mellerud sredstvo za čišćenje i održavanje laminata.
  59,00 kn
 • Uz sredstvo za čišćenje laminata vaši će laminati uvijek besprijekorno blistati. Istovremeno čisti i njeguje laminatne i furnirane podove, zidne i stropne panele, te površine od pluta. Osvježava, održava sjaj i odbija prljavštinu.
  54,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje PVC površina bez problema otklanja tvrdokornu prljavštinu, ostatke ulja i masnoće na svim vrstama plastičnih podova, PVC-u i gumi.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje stakla na kaminu uklanja ostatke gorenja kao što su čađa, prašina, naslage masnoća sa svih staklenih površina na kaminima i pećima. Ne oštećuje površinu materijala i ne stvara koroziju stakla zbog nagrizajućih sastojaka. Redovitom upotrebom olakšava čišćenje i sprječava tvrdokorna zaprljanja.
  68,00 kn
 • Jednostavna njega plastike. Za sve predmete od plasike kao što su npr. žaluzine, rolete, namještaj od plastike, površine u kuhinji i uredu, kućišta radija i televizora. Zahvaljujući ispravnoj kombinaciji tvari, odstranjuju se temeljito i bez muke prljavština, mast, ulje i nikotin. Optimalno i za čišćenje unutrašnjosti automobila.
  39,00 kn
 • Za potpunu čistoću. MELLERUD odstranjivač silikona potpuno uklanja svježi i stvrdnuti silikon na površinama od keramike, emajla, akrila, drva, stakla i porculana. Primjenjiv u interijeru i eksterijeru. Pogodan za kupaonske kade, tuš kade, umivaonike, prozore, ogledala itd. Dobro prijanja zahvaljujući formuli gela.
  68,00 kn
 • Rješenje sa zaštitom za sve vrste ljepila. MELLERUD odstranjvač naljepnica i ostataka ljepila rastvara čvrsto zalijepljene ljepljive trake, naljepnice, etikete, ostatke ljepila, naljepnice za cijene. Sredstvo za rastvaranje omekšava slojeve ljepila i omogućava odljepljivanje.
  54,00 kn
 • Bez kamenca za nekoliko minuta. Veoma djelotvorna kombinacija tvari neutralnog mirisa uklanja naslage kamenca i kamenac u aparatima za kavu, bojlera za vruću vodu, električnih kuhala za vodu, čistača na paru, glačala na paru, strojeva za pranje rublja i uronjivih grijača. Štedi energiju i produljuje životni vijek aparata.
  39,00 kn
 • Specijalista protiv kamenca i rđe. MELLERUD sredstvo za rastvaranje kamenca i rđe odstranjuje jednostavno i temeljito tvrdokorne naslage kamenca, rđe, okorjeli sapun i rubove prljavštine sa mješalica za vodu od kroma, umivaonika, sudopera, kupaonskih kada, tuš kada i nužnika.
  39,00 kn
 • Brzo djelujuće snažno sredstvo protiv masnoće. Veoma djelotvorna kombinacija čišćenja otklanja automatski i brzo zagorene ostatke hrane, masti i okorjele ostatke. Za plemeniti čelik, keramiku i email. Primjenljivo u kući i vrtu.
  44,00 kn
 • Jednostavno i nježno uklanja silikon i akrilna brtvila sa rubnih i glatkih površina. Uklanja naslage i tvrdokornu prljavštinu sa stakla, keramike, pločica, kuhala...
  34,90 kn
 • Vrlo djelotvorno uklanjanje masnoće, kamenca i bakrenog oksida.Bez mirisa, djeluje trenutno te čuva gumene brtve. Koristiti kod čišćenje automata i polu-automata za kavu, klipnih strojeva ili automata za pad-kavu.
  38,00 kn
 • Čisti temeljito i blago sve staklo-keramičke ploče za kuhanje, daje im besprijekoran sjaj i dugotrajnu zaštitu. Olakšava svakidašnje čišćenje. Uklanja čak i tvrdokornu prljavštinu te zagorjele ostatke jela.
  58,00 kn
 • Visoka djelotvornost sredstva koje djeluje odmah po nanošenju bez potrebe za pranjem. Nanijeti prskanjem, te isprati.
  43,00 kn
 • Sredstvo za čišćenje PVC prozora i vrata. Temeljito ukljanja prljavštinu, masnoće, ulje i tragove nikotina sa svih površina od PVC-a.
  53,00 kn
 • Uklanja i čisti naslage masti, kamenca, kao i nataložene ostatke i opći prljavštinu u perilicama. Također učinkovit kod čišćenja neugodnih naslaga u raspršivačima deterdženta. Omogućuje higijensko čišćenje uređaja i neutralizaciju neugodnih mirisa.
  48,00 kn
 • Specijalni čistač. Čisti temeljito i stvara higijensku zaštitu.
  77,00 kn
 • Prirodno laštilo čisti i njeguje drvene podove premazane uljem, voskom ili lakom.
  62,00 kn
 • Jednostavno i nježno uklanja silikon i akrilna brtvila sa rubnih i glatkih površina. Uklanja naslage i tvrdokornu prljavštinu sa stakla, keramike, pločica, kuhala...
  23,90 kn
 • Za sve tvrde i upijajuće površine od prirodnog i umjetnog kamena kao npr. mramor, teraco, klinker, škriljevac, cigla, neglazirane i glinenen keramičke pločice...
  78,00 kn
 • Čisti, štiti i njeguje u jednom radnom hodu sve visokokvalitetne površine od plemenitog čelika i kroma. Uklanja masne naslage, tragove upotrebe i prljavštine sa usisnih napa, štednjaka, peći od plemenitog čelika, kuhinjskih profila, inox uređaja, obloga namještaja i armatura.
  56,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje pločica s lakoćom uklanja naslage kamenca, tvrdokornu prljavštinu i cementne naslage sa pločica, porculanskih pločica i kamena poput granita, škriljevca, kvarcita i porfira.
  49,00 kn
 • Mellerud odstranjivač plijesni bez klora je aktivno sredstvo na bazi aktivnog kisika. Ne sadrži klor i neutralnog je mirisa. Uklanja plijesan, nakupine gljivica, alge, mahovinu, mrlje od vlage i bakterije. Osobito se preporučuje za dnvene, spavaće i dječje sobe. Ima dezinfekcijski učinak i djeluje u trenu.
  59,70 kn
 • Mellerud odstranjivač kamenca i urina osigurava visoku djelotvornost i automatski uklanja naslage kamenca, urina, ostatke sapuna i hrđu.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje fuga učinkovito čisti fuge zidnih i podnih pločica. Odstranjuje masne naslage, tragove ulja i skorenih ostataka od kuhanja.
  48,00 kn
 • Sredstvo za čišćenje uklanja tvrdokornu prljavštinu, ostatke masnoće, građevinske prljavštine, ulja, čađe i još mnogo toga. Pogodno je za korištenje na mramoru, granitu, betonskim pločama, PVC-u i drugim materijalima.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje i održavanje granitnih površina je specijalno sredstvo za čišćenje i njegu svih granitnih površina u kuhinji i kupaonici, te u dnevnim boravcima i poslovnim prostorima.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za održavanje podnih pločica čisti i njeguje glazirane i neglazirane podne pločice poput keramike, klinker pločica, glinenih pločica i prirodnog kamena poput granita. Ovo sredstvo za čišćenje pogodno je i za PVC podove. Stvara zaštitni sloj, osvježava boje i sjaji samo od sebe.
  49,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje mramora s prirodnim karnauba voskom, čisti i osvježava sve prirodne i umjetne kamene površine. Pogodno je za sve mramorne površine kao što su podovi, stepenice, prozorske klupice. Ne čini pod glatkim.
  59,00 kn
 • Ovdje nema mjesta za plijesan. Zaštitni i protiv gljivica preventivni dodatak za disperzivne boje, ljepilo za tapete, žbuku i ostale materijale za renoviranje, koji se razrjeđuju vodom. Sprječava nastajanje plijesni. Za bojenje zidova i pri zidanju i fugiranju.
  39,00 kn

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Blagajna