ZAŠTITA I NJEGA VRTA I VANJSKOG PROSTORA

Vrt i vanjski prostor mjesta su blagostanja u vašem domu, u kojem biste trebali uživati ​​na otvorenom po lijepom vremenu. 

Uz paletu MELLERUD specijalnih sredstava za čišćenje lako ćete otkloniti manje, ali i tvrdokorne prljavštine u vrtu i dvorištu te ujedno dugoročno i pouzdano zaštiti površine od različitih naslaga.

Pouzdan učinak i jednostavna primjena naših proizvoda daju vam puno slobodnog vremena za opuštanje u vrtu.

 • Za prirodni izgled. MELLERUD ulje za njegu tikovine štiti i održava odnosno produbljuje prvobitnu toplu nijansu boje. Kod redovite uporabe štiti od sivljenja i nastajanja crnih mrlja. Drvo ostaje prozračno, otporno na vodu i prljavštine. Nanosi se mazanjem ili raspršivanjem. Brzo suši i osigurava prirodno svilnato mat izgled koji osvježava strukturu...
  94,00 kn
 • Mellerud sredstvo za uklanjanje mrlja od hrđe učinkovito uklanja naslage hrđe i drugih metalnih oksida sa pločica i kamena na unutarnjim i vanjskim prostorima. Proizvod ne sadrži kiseline, te se može koristiti na površinama od prirodnog kamena poput mramora, granita, škriljevca, vapnenca i pješčenjaka.
  89,00 kn
 • Mellerud sredstvo za čišćenje nadgrobnih spomenika temeljito i bez problema uklanja prljavštine, zelene naslage, ostatke lišća i ptičji izmet sa nadgrobnih spomenika. Pogodno je za površine od prirodnog i umjetnog kamena kao što su granit, mramor, škriljevac, pješčenjak i ljušturni vapnenac, a može se koristiti i za čišćenje drva. Ne sadrži kiseline i klor.
  48,00 kn
 • Odstranjuje alge bez muke. MELLERUD sredstvo za uklanjanje algi i zelenih naslaga odstranjuje automatski alge i zelene naslage sa kamenih, drvenih, staklenih, betonskih i keramičkih površina. Dugoročna zaštita od ponovnog nastajanja algi i zelenih naslaga.
  49,00 kn
 • Veoma jak učinak kod odstranjivanja sintetičkog i mineralnog motornog ulja, ulja za podmazivanje, ulja za prijenosnike, biljnog ulja, lož-ulja i dizel-goriva.
  78,00 kn
 • Sredstvo otklanja nečistoće, ptičji izmet i druge prljavštine sa tendi, suncobrana, vanjskih rolo zavjesa. Pogodno je za čišćenje zračnih jastuka, madraca, ležaljki, cerada, šatora, brodskih pokrivala, kabrioletskih krovova i drugih tkanina iz prirodnih i sintetičkih vlakana.
  59,00 kn
 • Štiti tende, suncobrane, vanjske rolo zavjese, presvlake, cerade, šatore, brodska pokrivala, kabrioletske krovove, ... i ostale materijale iz prirodnih i sintetičkih tkanina.
  79,00 kn
 • Uz Mellerud specijalni čistač bez puno muke odstranite naslage masti, ulja i tvrdokornu prljavštinu. Mellerud čistač također odstranjuje stare naslage voska i politure sa keramike, finog kamena, prirodnog kamena, PVC-a i metala. Idealan je za čišćenje podova, prozorskih klupica, kuhinja i uredskog namještaja.
  49,00 kn
 • Mellerud odstranjivač cementne prljavštine brzo i bez problema uklanja cementne naslage i prljavštinu. Automatski čisti pločice, terakota pločice i prirodni kamen kao što su granit, škriljevac i kvarcit.
  48,00 kn
 • Mellerud sredstvo za impregnaciju mramora i prirodnog kamena štiti od prodora uljnih i masnih zaprljanja. Naslage kamenca i vlage daju se lakše ukloniti.
  129,00 kn
 • Mellerud odstranjivač cementnih mrlja na mramoru uklanja naslage cementa sa pločica i kamena koje ne podnose proizvode koji sadrže kiseline. Ne sadrži kiselinu i lako otklanja cementni film. Otklanja ostatke cementa, naslage vapna i prljavštinu sa prirodnih i umjetnih vrsta kamena poput mramora, carrara, travertina, jura, granita i teraca.
  49,00 kn
 • Mellerud ulje za klinker pločice i keramiku učinkovito štiti od prljavštine i osvježava boje. Upotrebljava se za neglazirane keramičke pločice i betonske ploče. Ne ostavlja sjaj i naglašava prirodnost površina za čišćenje. Može se upotrebljavati na unutranjim i vanjskim prostorima.
  49,00 kn
 • Jednostavna njega plastike. Za sve predmete od plasike kao što su npr. žaluzine, rolete, namještaj od plastike, površine u kuhinji i uredu, kućišta radija i televizora. Zahvaljujući ispravnoj kombinaciji tvari, odstranjuju se temeljito i bez muke prljavština, mast, ulje i nikotin. Optimalno i za čišćenje unutrašnjosti automobila.
  39,00 kn
 • Rješenje sa zaštitom za sve vrste ljepila. MELLERUD odstranjvač naljepnica i ostataka ljepila rastvara čvrsto zalijepljene ljepljive trake, naljepnice, etikete, ostatke ljepila, naljepnice za cijene. Sredstvo za rastvaranje omekšava slojeve ljepila i omogućava odljepljivanje.
  54,00 kn
 • Brzo djelujuće snažno sredstvo protiv masnoće. Veoma djelotvorna kombinacija čišćenja otklanja automatski i brzo zagorene ostatke hrane, masti i okorjele ostatke. Za plemeniti čelik, keramiku i email. Primjenljivo u kući i vrtu.
  44,00 kn
 • Spužva od žute pjene s posebnim tvrdim runom. Idealna za velike i grube površine, učinkovita kod svih tipova prljavštine. S udubljenim rubom za lakše rukovanje.
  19,95 kn
 • Sredstvo za čišćenje PVC prozora i vrata. Temeljito ukljanja prljavštinu, masnoće, ulje i tragove nikotina sa svih površina od PVC-a.
  53,00 kn
 • Brzo i temeljito uklanja raspadanja, zidnu salitru, zidne gljivice i tvrdokornu prljavštinu tvrde opeke, cigle, ploče s prorezima, keramičkih pločica s otvorenim porama i svih drugih površina otpornih na kiselinu.
  56,00 kn
 • Prirodno laštilo čisti i njeguje drvene podove premazane uljem, voskom ili lakom.
  62,00 kn

Nema proizvoda

To be determined Dostava
0,00 kn Ukupno

Blagajna